Newsletter ANODDD

09-03-2016 - Comunicat A.N.O.DDD

Att: Tuturor persoanelor interesate
Ref: Sedinta publica la sediul PMB - Dezbatere publica a Studiului de Oportunitate
Urmare intalnirii de ieri, 8 martie a.c. (sedinta pentru dezbatere publica a Studiului de Oportunitate...) si a discutiilor din cadrul acestei sedinte, DUP-PMB a promis ca ne va transmite, in scris, raspunsurile consultantului la punctele de vedere ale A.N.O.DDD cu privire la aceasta documentatie.

Inca o data, reiteram afirmatia potrivit careia, A.N.O.DDD doreste sa fie un PARTENER real al PMB, insa dorim sa beneficiem de respectul si aprecierea cuvenite !

Nu avem nimic personal cu firma de consultanta, insa, asa cum bine ati observat, "specialistul" pe probleme DDD al acestui consultant, NU exista in realitate neparticipand la niciuna dintre intalnirile avute, desi sunt probleme grave legate de aspectele ce tinexclusiv de activitatile DDD si pentru care ar fi trebuit sa ofere explicatiile necesare.

Din punctul nostru de vedere, este de neconceput ca acest asa zis
specialist sa nu participe la discutii...

Mai mult, A.N.O.DDD INSISTA asupra prezentarii documentelor oficiale, care atesta experienta in domeniul DDD a acestui "specialist" in DDD.

In loc sa ne fie prezentate documentele solicitate au proferat amenintari cu actiuni in instanta la adresa Dlui Sorin Boaje (vicepresedinte A.N.O.DDD)...  Asteptam cu maxim interes acest proces!

Asa cum am precizat in cadrul sedintei de ieri, vom sesiza Curteade Conturi su privire la modul cum s-au cheltuit banii publici pentru acest contract. Mai exact, 334.400 RON + TVA.

Respectuos, am solicitat DUP-PMB sa ne transmita in copie, punctul de vedere al A.N.R.S.C. transmis urmare adresei inaintate de catre PMB -DUP catre ANRSC, in legatura cu instituirea MONOPOLULUI si cu legalitatea acestuia, pe raza Municipiului Bucuresti

Atasat, va punem la dispozitie punctele de vedere ale A.N.O.DDD, 3D Romania si Allchim (societati care au participat la sedintele de lucru comune si care au puncte de vedere, in scris). Documentul cuprinde 19 pagini si trebuie studiat impreuna si in paralel cuStudiul de Oportunitate,, pentru a intelege exact despre ce este vorba.

Consiliul National de Conducere al A.N.O.DDD
« toate noutatile        descarca document