Newsletter ANODDD

04-03-2016 - Comunicat A.N.O.DDD

Stimati domni,

Urmare adreselor transmise de catre conducerea A.N.O.DDD, DUP - PMB si respectiv Dlui Primar General interimar al capitalei, Razvan Sava, acesta din urma a decis scoaterea de pe Ordinea de Zi a sedintei CGMB a proiectului de hotarare privind adoptarea in regim de urgenta a Studiului de Oportunitate pentru fundamentarea oportunitatii delegarii prin concesiune a activitatii de salubrizare –deratizare, dezinfectie si dezinsectie in Municipiul Bucuresti.

Dl. Razvan Sava a solicitat conducerii A.N.O.DDD sa emita puncte de vedere argumentate din punct de vedere juridic si tehnic, punctual, pentru fiecare dintre recomandarile consultantului care a alcatuit Studiul de Oportunitate, acesta aflandu-se la a III-a revizuire...

Conducerea A.N.O.DDD, pe baza raspunsului DUP-PMB, a stabilit intalniri de lucru cu persoanele juridice care au participat la intalnirea cu reprezentantii consultantului si inspectorii DUP-PMB si care au emis (separat) puncte de vedere in legatura cu SO, in vederea elaborarii unor puncte de vedere comune in legatura cu gravele erori si neconcordante gasite in Studiul de Oportinitate, plecand de la stabilirea de catre consultant, a EXCLUSIVITATII acordarii activitatii DDD unui singur Operator, pe raza Municipiului Bucuresti.

La data de 25.02.2016, teremenul limita impus de catre DUP-PMB pentru a transmite punte de vedere, conducerea A.N.O.DDD, impreuna cu persoanele juridice la care am facut referire mai sus, a depus cu adresa nr.11/25.02.106 un MEMORIU care cuprinde 19 pagini cu argumentele temeinic fundamentate si argumentate, precum si CONCLUZIILE finale.

Profitam de aceasta ocazie si salutam decizia corecta dealtfel a societatilor 3D Romania, Allchim, Paflora, GeminiTrade, Agriangel, Trei D Plus, ProGreen, Chemical Agro, Igiena Serv, Inter Media, Sanplant Serv, Hershey Service, Service Industrial Chemical Cleaning, Deo & Dez, de a nu fi de acord cu propunerile consultantului cu privire la recomandarile aberante din Studiul de Oportunitate (in special de creare a unui MONOPOL pentru serviciile DDD in Municipiul Bucuresti) si de a lucra efectiv alaturi de conducerea A.N.O.DDD, pentru elaborarea punctelor de vedere respective. Asteptam sa se alature demersului nostru si restul firmelor interesate!

Este un prim pas facut, foarte important in relationarea A.N.O.DDD in fata autoritatilor centrale si locale, cu privire la gravele abuzuri pe care intentionau sa le transpuna in hotarari de Consiliu General, precum si un pas foarte important pentru stabilirea unor intalniri in vederea unificarii asociatiilor de profil din Romania, intr-o singura Asociatie Nationala puternica si unita, respectiv A.N.O.DDD.

La data de 08.03.2016, conducerea A.N.O.DDD este invitata la sedinta care va avea loc la sediul Primariei Capitalei, pentru discutii in legatura cu Studiul de Oportunitate.
« toate noutatile        descarca document