Newsletter ANODDD

06-04-2015 - Adunarea Generala Extraordinara a membrilor A.N.O.DDD - 18 Aprilie 2015

Stimati colegi,

In conformitate cu Art. 9 - Constituirea ºi convocarea Adunãrii Generale(ultimul alineat) din Statutul asociatiei, in calitate de Presedinte al A.N.O.DDD convoc Adunarea Generala Extraordinara a asociatilor A.N.O.DDD,  pentru ziua de

 

Sambata, 18 Aprilie 2015, orele 12:00

Locatia: Sala conferinte EMINESCU - HOTEL IBIS PALATUL PARLAMENTULUI                                                     

Str Izvor 82-4, Sector 5, Bucuresti 

Astfel, am deosebita placere sa va invit intr-un cadru placut sa ne revedem, sa cunoastem noi membri si sa stabilim parcursul asociatiei noastre, in viitor.

In cazul in care, la prima convocare nu va fi intrunit cvorumul, sedinta se va decala cu o ora, in aceeasi zi, aceeasi locatie, iar deciziile AGA se vor lua conform Statutului asociatiei.

Reprezentantii firmelor din cadrul A.N.O.DDD sunt rugati sa aiba stampila societatii pe care o reprezinta.

In considerarea importantei punctelor mentionate pe Ordinea de Zi, sedinta a fost programata astfel incat toate societatile membre A.N.O.DDD, precum si societatile invitate sau care doresc sa adere la organizatia noastra, sa poata participa la sedinta.

Va adresez rugamintea de a va prezenta la aceasta sedinta extrem de importanta pentru viitorul asociatiei noastre( inclusiv prin reprezentanti legali sau imputerniciti) si sa fiti punctuali, astfel incat subiectele abordate sa poata fi epuizate pana la orele 15:30 – 16:00.


Cu respect,

Ioan Sandru
Presedinte A.N.O.DDD

« toate noutatile        descarca document