Newsletter ANODDD

02-04-2015 - A.N.O.DDD și CEPA creeazã o reþea de companii profesionale în domeniul combaterii dãunãtorilor pe teritoriul României

O oportunitate de a deveni „Promotor Certificat CEPA®”

Am dori sã vã atragem atenþia asupra Certificãrii CEPA®, un program european de certificare nou care susþine EN16636, un standard publicat recent în domeniul serviciilor profesionale de combatere a dãunãtorilor. Considerãm cã acest standard ºi programul de Certificare CEPA® va deveni punctul de referinþã la nivel european pentru combaterea dãunãtorilor.

Pentru ca societatea dvs. sã fie una dintre cele implicate în mod activ în stimularea companiilor din domeniul controlului dãunãtorilor ºi pentru a obþine acest simbol unic ºi nou al calitãþii, va propunem sã vã înscrieþi pentru a deveni „Promotor certificat CEPA®”. CEPA îºi propune sã acorde aceastã distincþie unicã, producãtorilor ºi distribuitorilor care se angajeazã sã promoveze activ programul de certificare CEPA®.

În calitate de „Promotor certificat CEPA®”, întreprinderea dvs. va fi privitã astfel:

  •  în poziþia unui mecanism de angrenare a standardelor ºi a profesionalismului;
  • contribuind la protejarea gestionãrii ciclului de viaþã al produselor;
  • cãutând conexiuni constructive cu organismul nostru profesional european ºi cu cele 27 de asociaþii naþionale care includ peste 10 000 de operatori în domeniul controlului dãunãtorilor;
  • sprijinind un mediu curat ºi cele mai bune practici în avantajul sãnãtãþii publice;
  • un actor implicat în ceea ce priveºte responsabilitatea socialã a întreprinderilor, prin intermediul efortului public ºi în vederea dezvoltãrii industriei.

« toate noutatile        descarca document