Newsletter ANODDD

23-03-2015 - Raspunsul ANRSC la adresa A.N.O.DDD

Atasat, raspunsul A.N.R.S.C - Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, la adresa A.N.O.DDD, inregistrata sub nr. 304418/D.C./11.01.2015.


Adresa noastra atragea atentia A.N.R.S.C cu privire la adoptarea noului Standard European privind combaterea daunatorilor, in perspectiva modificarii Ordinului 110/2007.

In acest sens, am transmis catre conducerea A.N.R.S.C., puncte de vedere elaborate de catre A.N.O.DDD, in ceea ce priveste serviciile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie (denumite servicii DDD in continuare), care sa ajute la elaborarea unui Ordin cel putin in concordanta cu ultimele documente in materie, emise de catre CEPA si aprobate de catre Comisia Europeana.

Am atras, de asemenea, atentia assupra faptului ca este OBLIGATORIU ca serviciile DDD sa nu fie asimilate serviciilor de salubrizare din foarte multe considerente.

Ne exprimam satisfactia in legatura cu faptul ca, A.N.O.DDD este luata in serios si in calcul, in momentul in care se pregatesc "noi surprize" pentru industria noastra !

Va tinem la curent cu noutati si va asteptam sa va alaturati A.N.O.DDD, singura asociatie nationala care va poate reprezenta interesele!
« toate noutatile        descarca document