Newsletter ANODDD

18-03-2015 - CEPA Certified a new European Standard

Att: Tuturor persoanelor interesate

Subiect: CEPA Certified a new Standard and Certification System for Pest Management Services

Dragii nostri,

Avem deosebita placere sa va anuntam faptul ca, ieri, 17 Martie 2015, la Radisson Blu EU Hotel, Brussels, a avut loc ceremonia de lansarea oficiala a noului Standard European privind controlul daunatorilor, precum si noul sistem de certificare CEPA pentru prestatorii de servicii DDD.

Astfel, munca noastra sustinuta de peste 8 ani de zile a fost incununata de acest succes, spunem noi, un moment istoric pentru industria DDD din tara noastra si restul statelor membre UE, ale caror asociatii nationale de profil sunt afiliate CEPA.

A.N.O.DDD, singura asociatie nationala a operatorilor de servicii DDD si a distribuitorilor de produse din industrie, din Romania, acreditata de ASRO-Asociatia Romana pentru standardizare a participat la aceasta ceremonie prin Dl. Sorin Boaje(vicepresedinte), la invitatia presedintelui CEPA, Dl. Bertrand Montmoreau si a Dlui director general CEPA,  Roland Higgins.

Incepand din acest moment, A.N.O.DDD este obligata sa informeze toate structurile de presa si mass-media din Romania, institutiile statului roman cu atributii in domeniul sanatatii publice si toate autoritatile publice si locale, despre lansarea si intrarea in vigoare a Standardului European privind combaterea daunatorilor, precum si a Sistemului de certificare CEPA pentru prestatorii de servicii DDD din tara noastra.

Toate persoanele interesate de mai multe informatii legate de aceste subiecte, sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail: presedinte@anoddd.ro si/sau office@anoddd.ro.

« toate noutatile        descarca document