Newsletter ANODDD

17-12-2012 - Sedinta AGEA-A.N.O.DDD, 8 Decembrie 2012 !

Att: Tuturor persoanelor interesate !

Stimati membri ai A.N.O.DDD,

Avem deosebita placere sa va anuntam ca, in data de 8 Decembrie 2012 a avut loc sewdinta Adunarii Generale Extraordinare a membrilor A.N.O.DDD( Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania) - singura asociatie nationala-membru cu drepturi de pline in cadrul CEPA(
Confederatia europena a asociatiilor DDD).

Conform prevederilor statutare, sedinta s-a bucurat de participarea unui numar semnificativ de membri, intrunind astfel cvorumul necesar inca de la prima convocare.
Sedinta a fost prezidata de catre dl. Sorin Boaje-presedinte al A.N.O.DDD si, dupa epuizarea tuturor subiectelor aflate pe Ordinea de Zi, sa trecut la alegerile generale, intrucat mandatele membrilor Consiliului National de Conducere, al Comisiei de Etica si respectiv al presedintelui asociatiei, conform Statutului asociatiei, au expirat.

Noua conducere a A.N.O.DDD, in urma alegerilor generale, este urmatoarea:

  • Sandru Ioan - presedinte
  • Sorin Boaje - vicepresedinte
  • Radu Apostu - vicepresedinte
  • Ionescu Gabi - membru
  • Mandache Petrus - membru

Va asteptam alaturi de noi si in urmatorii ani, intrucat se apropie prezentarea si aprobarea in cadrul Comisiei Europene a Standardului European privind Controlul Daunatorilor, iar A.N.O.DDD este singura asociatie nationala care reprezinta interesele CEPA in Romania si are mandatul acesteia de a-l promova si prezenta tuturor autoritatilor romane.

Intrucat se apropie sarbatorile de iarna, conducerea A.N.O.DDD va ureaza un An Nou fericit si plin de realizari, alaturi de toti cei dragi dvs.- LA MULTI ANI !


Consiliul National de Conducere al A.N.O.DDD
« toate noutatile