Newsletter ANODDD

05-12-2011 - CEPA Extra-ordinary General Assembly and Management Day, Brussels, 2 December 2011

Distinsi colegi ai A.N.O.DDD !

Avem deosebita placere sa va anuntam faptul ca, A.N.O.DDD - Asociatia Nationala a operatorilor si distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania, a participat in data de 2 Decembrie 2011 la Brussels, prin reprezentantul sau legal Dl. Sorin Boaje in calitate de presedinte, la sedinta Extraordinara a Adunarii generale a membrilor CEPA - Confederatia europena a asociatiilor DDD.

Printre subiectele principale ale sedintei s-a numarat si propunerea de modificare a Statutului CEPA, precum si discutii ample privind stadiul evolutiei proiectului CEN.
Noul Statut a fost adoptat in unanimitate, dar nu inainte ca A.N.O.DDD prin reprezentantul legal sa-si exprime punctele de vedere cu privire la Art. 3, punctele 3 si 6 din Statut si pana cand aceste puncte nu au fost clarificate de catre conducerea CEPA.
Astfel, A.N.O.DDD este si va ramane singura asociatie nationala din Romania( clasa MANC-Membrii Asociatii Nationale) din cadrul CEPA, cu drepturi depline. Pentru exemplificare, va invitam sa accesati urmatorul link: http://www.cepa-europe.org/ - Sectiunea Directory.

Dl. Sorin Boaje, in calitate de presedinte al A.N.O.DDD a avut intalniri separate cu presedintele grupului de lucru al CEN, Dl. Rob Fryatt( ex. Director general al CEPA), in dupa-amiaza zilei de 1 Decembrie, precum si cu presedintii asociatiilor nationale din tari precum Spania, Polonia, Marea Britanie si Ungaria. De asemenea, au avut loc discutii oficiale cu Directorul general al CEPA Dl. Roland Higgins, Michel Tulkens-director Strategie si finante si cu Dl. Frederic Verwilghen - vicepresedinte CEPA.

Asa cum bine stiti, A.N.O.DDD este singura asociatie nationala DDD, abilitata de ASRO - Asociatia Romana pentru Standardizare sa participe la grupul de lucru al proiectului CEN din cadrul CEPA( proiect ce se doreste a fi Standardul european unic privind controlul daunatorilor).

Mai multe documente vor fi incarcate si disponibile pe site in zilele urmatoare.


Cu deosebita consideratie,
Ec. Sorin Boaje
presedinte A.N.O.DDD

in numele Consiliului National de Conducere al A.N.O.DDD
« toate noutatile        descarca document