Newsletter ANODDD

23-03-2010 - Expozitia Cleaning Show 14-17 aprilie 2010

Conducerea A.N.O.DDD va comunica faptul ca, in perioada 14-17 aprilie 2010 se va desfasura evenimentul CLEANING SHOW in incinta Complexului Expozitional Romexpo unde, vor fi prezente cele mai importante companii care se ocupa cu productia si distributia produselor din domeniu.
Evenimentul este organizat de partenerul nostru EUROEXPO in colaborare cu diversi parteneri media: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Radio ZU, Jurnalul National si multi altii.

A.N.O.DDD in calitate de partener va fi prezenta la standul B5 unde va asteapta pentru a va face cunoscute obiectivele si activitatile asociatiei.
In cadrul evenimentului, A.N.O.DDD va sustine o scurta prezentare in fata jurnalistilor si invitatilor din diverse domenii de activitate.

Rugam toti membri A.N.O.DDD care doresc sa-si prezinte produsele si/sau serviciile sa pregateasca cataloage, pliante, flyere, etc pentru a le putea imparti expozantilor si vizitatorilor.
De asemenea, va rugam sa ne contactati pentru invitatii.

Asteptam propunerile dvs. in legatura cu tematica subiectelor pe care urmeaza sa le abordam in cadrul acestui eveniment.

Conducerea A.N.O.DDD

« toate noutatile        descarca document