Newsletter ANODDD

24-02-2010 - Raspunsul Directiei Utilitati Publice din cadrul PMB

Gasiti atasat documentul-raspuns al Directiei de Utilitati Publice din cadrul PMB la solicitarea A.N.O.DDD de a anula/modifica Avexa nr.2 a Proiectului Regulament de organizare si functionare a serviciilor publice de salubrizare in Municipiul Bucuresti, precum si Anexa nr.2 a Normelor de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti.

Raspunsul este o sfidare totala la adresa tuturor societatilor prestatoare de servicii DDD din Romania, legal constituite in conditiile Legii nr.31/1990 cu modificarile si completarile ulterioare si care doresc sa efectueze astfel de servicii pe raza Municipiului Bucuresti, o imixtiune nelegala si nepermisa a autoritatilor centrale si locale in activitatea curenta a societatilor comerciale mentionate.

Este de datoria noastra sa luam atitudine fata de orice posibil abuz al autoritatilor statului sau derapaj de la legistatia europeana, legislatie care prevaleaza legislatiei romanesti, din domeniu.

O astfel de hotarare a CGMB transpusa intr-un act normativ ar putea sa creeze un precedent periculos cu extindere nationala!
Sedinta CGMB care cuprinde pe Ordinea de Zi aceste propuneri de hotarari va avea loc vineri 26.02.1010, orele 13.
Daca aceste propuneri de hotarari vor fi adoptate, A.N.O.DDD le va ataca in Contencios administrativ, singura posibilitate legala la indemana.
In paralel, vom trimite si o informare in acest sens la CEPA-Confederatia Europeana care reuneste toate asociatiile nationale de Pest Control si statele membre UE, al carei membru cu drepturi depline suntem.

« toate noutatile        descarca document