Newsletter ANODDD

29-01-2010 - Solicitarea de anulare-modificare a Anexei nr.2 a Proiectului de Hotarare privind ROF a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti

Distinsi membri A.N.O.DDD, stimati agenti economici prestatori de servicii DDD,

Prin prezenta, va aducem la cunostinta faptul ca. A.N.O.DDD-Asociatia Nationala a Operatorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania a depus la Primaria Municipiului Bucuresti- Directia Asistenta tehnica si Juridica a CGMB, Serviciul transparenta Decizionala, Solicitarea de ANULARE/MODIFICARE a Anexei nr.2 din Proiectul de hotarare privind Regulamentul de organizare si functionare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti.
Documentul este on-line si poate fi vizualizat pe site-ul asociatiei www.anoddd.ro - Sectiunea Comunicate de Presa.

In paralel, vom face demersuri legale pentru a incerca eliminarea serviciilor DDD din conceptul de Salubrizare, intrucat aceste servicii nu au legatura cu salubrizarea si ar trebui tratate distinct si separat. La fel si pentru alte Hotarari de Consilii locale prin care se incearca, in mod abuziv si ilegal, eliminarea firmelor din domeniul DDD in favoarea celor "alesi".
Avem informatii si detinem documente in sensul ca, s-au creat precedente periculoase in acesta directie si asteptam toate firmele interesate si/sau care detin informatii sa ne sprijine in demascarea oricaror forme de abuz a autoritatilor; in caz contrar, veti fi obligati sa reziliati toate contractele existente in prezent( vezi cazul firmelor din Oradea, Brasov, Cluj!)

Dorim sa va informam, inca o data, despre rolul si statutul A.N.O.DDD in cadrul CEPA: A.N.O.DDD este singura asociatie din Romania care a dobandit "statutul de asociatie nationala cu drepturi depline si cu drept de veto". In prezent, se lucreaza intens la adoptarea Standardului European pentru Combaterea Daunatorilor, document ce va sta la baza legislatiilor nationale in domeniul DDD, la elaborarea caruia isi dau concursul toate asociatiile nationale din cadrul CEPA in colaborare cu Centrul European de Standardizare(CEN).

Consiliul National de Conducere al A.N.O.DDD

« toate noutatile        descarca document