Newsletter ANODDD

21-01-2010 - Proiect NORME ale Serviciilor de Salubrizare in Municipiul Bucuresti suspus Dezbaterii publice!

Prin prezenta, va informam ca pe site-ul Primariei Capitalei au fost incarcate atat Proiectul pentru regulamentul de Organizare si  Functionare a Serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, precum si Proiectul pentru Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucuresti. Le puteti vizualiza pe www.pmb.ro -Sectiunea: Institutii-Consiliul General al Mun. Bucuresti-Dezbatere publica!

Speram ca, in urma intenselor corespondente purtate cu directia Utilitati Publice din cadrul PMB, precum si urmare discutiei purtate cu Directorul general din cadrul Primariei, aceste proiecte sa fie elaborate si cu participarea activa a A.N.O.DDD, insa, surpriza! Noi nu am fost invitati sa participam la elaborarea acestor proiecte care ne vizeaza in mod direct, nici de aceasta data!

Dorim sa ne sfatuim impreuna si cu dvs., sa contestam anumite articole si puncte din aceste documente si sa venim cu argumente solide si utile, astfel incat toate partile implicate sa aiba de castigat.
Dorim o colaborarea activa cu autoritatile statului centrale si/sau locale si sa ne impunem punctele de vedere pentru ca si dvs. pretatorii de servicii DDD contribuiti la Bugetul consolidat al Statului cu sume importante, iar vocea noastra trebuie sa fie luata in considerare.
Incercarea de imixtiune a PMB in problemele interne ale firmelor de profil ni se pare un abuz, iar ingradirea accesului la libera concurenta prin inserarea unor cerinte aberante si care exced atributiunilor PMB, de asemenea.

Asteptam in cel mai scurt timp punctele dvs. de vedere( in special al firmelor din Bucuresti) pentru a redacta o adresa oficiala catre PMB-in atentia Primarului General si al Directiilor de specialitate.

Conducerea A.N.O.DDD

« toate noutatile        descarca document