Newsletter ANODDD

10-09-2009 - Sedinta comuna A.N.O.DDD-MaKOSZ

Stimati colegi,

Consiliul National de Conducere al A.N.O.DDD are deosebita placere sa va anunte ca in perioada 18-19.11.2009 va avea loc in Municipiul Targu Mures sedinta comuna a conducerilor asociatiilor A.N.O.DDD-Romania si MAKOSZ-Ungaria, la initiativa domnilor Sorin Boaje-presedinte si respectiv Szeles Imre-vicepresedinte.

Distinsul presedinte al asociatiei ungare MaKOSZ Dr. Daniel Bojomi a dat curs invitatiei noastre si asteptam cu real interes vizita dumnealui.

Toate persoanele interesate sa participe la aceasta sedinta-reuniune sunt rugate sa ne contacteze prin email sau fax si sa ne confirme prezenta pentru a putea face rezervarile din timp.

Intentia A.N.O.DDD este ca la aceasta sedinta sa punem bazele unei cooperari intre cele doua asociatii vecine si prietene astfel incat interesele noastre sa aiba prioritate in CEPA, iar sprijinul sa fie reciproc avantajos.

Pe viitor intentionam sa avem astfel de intalniri si cu asociatia din Italia ANID, cu asociatia din Irlanda, Spania, etc., iar punctele noastre de vedere in legatura cu industria Pest Control sa fie luate in considerare.

Dorim sa multumim anticipat societatilor Blondy Romania, Servicii Rozmari si Service Industrial Chemical Cleaning care se ocupa de organizarea acestei intalniri, precum si de sponsorizarea aferenta.
De asemenea, multumim domnilor Biianu Ion-Glissando srl, Gabriel Mihailopol-DecisLvk srl, Radu Apostu- ProGreen srl-vicepresedinte care au dat curs invitatiei noastre confirmand prezenta la sedinta.

Consiliul National de Conducere

« toate noutatile        descarca document