Newsletter ANODDD

26-06-2008 - CEPA isi exprima punctul de vedere pozitiv cu privire la raportul Organizatiei Mondiale a Sanatatii despre

CEPA, Asociatia Europeana pentru controlul daunatorilor primeste raportul independent al OMS ca un pas major in vederea recunoasterii importantei pe care controlul daunatorilor urbani o da societatii. Sprijina pozitia adoptata de catre CEPA in vederea crearii unui standard comun si asigurarii ca industria europeana are standarde profesionale inalte.

Presedintele CEPA, Robert Stuyt, dupa participarea la lansare: “Concluziile raportului sunt in concordanta cu strategia CEPA in promovarea vastei recunoasteri a valorii si rolului industriei controlului daunatorilor adusa in sprijinul dezvoltarii continue a unui mediu sanatos si igienic pentru toti cetatenii europeni”. A adaugat: “CEPA isi va incuraja in totalitate membrii sa promoveze constientizarea concluziilor si implicatiilor raportului la nivel national si local”.

La aceasta lansare, in cladirea Parlamentului Marii Britanii, au participat 20 de delegati CEPA, reprezentanti ai asociatiilor nationale si companiilor internationale.

Nota: CEPA este Asociatia Europeana pentru Controlul Daunatorilor, o federatie a 18 asociatii nationale( din care face parte si A.N.O.DDD) si 14 companii internationale, care reprezinta in Europa o industrie cu venituri de 2200 milioane euro, 38,000 angajati si 9000 companii individuale.

« toate noutatile        descarca document