Newsletter ANODDD

05-06-2008 - Acceptarea A.N.O.DDD ca membru asociat la C.E.P.A

Distinsi asociati si parteneri,

Conducerea asociatiei A.N.O.DDD are placerea sa va anunte faptul ca, la Adunarea generala a C.E.P.A care s-a desfasurat pe data de 04.04.2008 la Roma-Italia, s-a luat hotararea ca asociatia noastra sa fie acceptata in randul C.E.P.A.

Astfel, A.N.O.DDD-Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania, este singura asociatie din Romania acceptata la C.E.P.A-Confederatia Europeana care reuneste toate asociatiile nationale din Europa.
Aceasta realizare este consecinta efortului nostru comun si acceptarea ne motiveaza sa demonstram mai multa vizibilitate a A.N.O.DDD in raporturile cu partenerii fiecaruia dintre noi si cu autoritatile de profil, romanesti.

Presedintele A.N.O.DDD, domnul Sorin Boaje a primit aceasta veste de la Directorul General al C.E.P.A-domnul Rob Fryatt, pe canalele oficiale ale ambelor asociatii.

Detaliile le vom discuta la Adunarea Generala a A.N.O.DDD care va avea loc pe data de 07.06.2008, la Bucuresti, Hotel Ibis, orele 14:00.
Domnul presedinte Sorin Boaje va transmite toate felicitarile!

Consiliul National de Conducere al A.N.O.DDD

« toate noutatile        descarca document